5 бр./лот нов преносим полицай дрегер анализатор детектор цифров LCD сензор горивни елементи тестер за алкохол в дъха спиртометр
  • New

5 бр./лот нов преносим полицай дрегер анализатор детектор цифров LCD сензор горивни елементи тестер за алкохол в дъха спиртометр

BGN 613.00
BGN 785.58

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Добре дошли в нашия магазин ? :
5 бр. / лот нов преносим полицай дрегер анализатор детектор цифров LCD сензор горивни елементи тестер за алкохол в издишания въздух тестер за алкохол в издишания въздух тестер за алкохол в издишания въздух тестер за алкохол в издишания въздух тестер за алкохол в издишания въздух тестер за алкохол в издишания въздух тестер за алкохол в издишания въздух тестер за алкохол в издишания въздух тестер за алкохол в издишания въздух тестер за алкохол в издишания въздух тестер за алкохол в издишания въздух тестер за алкохол в издишания въздух тестер за алкохол в издишания въздух
AT868 F
Тестер за алкохол дишане сензор с елемент
Кратка информация
Благодарим ви, че използвате AT-868 F. Моля, внимателно прочетете това ръководство преди да използвате това устройство и управление на им в съответствие със съответните стъпки, за да можете да се насладите на нашите услуги след продажбата обслужване и да избегнете повреда на устройството или злополука, причинени от неправилна употреба.
Моля, съхранявайте правилно инструкциите за експлоатация, за да може да я провери и да получите помощ навреме, когато ви е необходимо .
Всяка отговорност за нещастен случай, причинен от монтаж ,ремонт или подмяна на компоненти от страна на потребителя, без в съответствие с ръководството за употреба, потребителят трябва да носи отговорност за това.
Продукт, външен вид, цвят приемат материален обект като изображение само доставят връзка.
Предпазна мярка
1.In за да се гарантира действителният резултат от теста, реагират на концентрацията на алкохол в кръвта, моля, вземете си тест след 15 минути с пиенето .
2. Моля, не вдувайте само за пряко в тестер, иначе сензор се повреди.
3. Избягвайте използването на тестер, когато температурата на околната среда надвишава предварително зададения диапазон.
4. избягвайте на всяка от висок трясък или силни вибрации.
Ръководство На Потребителя
За всеки въпрос или проблем , като техническа технология, качество, възможност за разсрочено плащане или поддръжка, обслужване, стандарта се зарежда , моля, свържете се с нас и ние ще се справим с него по съответния начин.

Номер На Модела:
ABT-868F
търговска марка:
greenwon
Цвят:
Черен
Материал:
КОРЕМНА ПРЕСА
Ключови думи:
тестер за алкохол
Консумирана мощност:
Батерия 3 * 1.5 V AAA (не включва)
Сертификат:
CE, RoHS
Място на произход на стоките:
Гуандун, Китай (Континентален)
Мрежа:
http
Характеристика:
Въртящи се на 360 градуса накрайника
мундштуки:
10шт мундштуков са включени в комплекта
is_customized:
Yes