HOSEN HS-3525 сверля машина EDM за малки отвори
  • New

HOSEN HS-3525 сверля машина EDM за малки отвори

BGN 15200.00

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

HOSEN HS-3525 сверля EDM машина за пробиване на малки отвори
Бележки за фрахте :
1. моля, свържете се с продавача, за да проверите подробна океанскую превоз в пристанище на местоназначение, защото цената е по-различна от другата страна или пристанища.
2.Ако искате да получите стоката на вашата врата, моля, уведомете ни своя подробен адрес, преди да се правят поръчки. Ние ще проверим с извън экспедитором спедитор и ще се свържем с вас с подробности цена. Благодаря за вниманието.
3.Ние не можем да продължите с поръчката си до потвърждаване от нас за превоз на океана.
Характеристики :
За да получите най-добрата цена и най-доброто обслужване,моля добросердечно
свържете се с нас, преди закупуването на продукти.
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад Aliexpress. Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, любезно намерете връзки за допълнителна цена на доставка в нашия магазин и заплащане. Нека се знае, ако се сблъскате с някакви проблеми. Благодарим ви. http : //www.aliexpress.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http : //www.aliexpress.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.html - ако сте избрали CTR-LAND PICKUP, моля, обърнете внимание, че трябва да вземете стоката в офиса на превозвача вашия град. Моля, свържете се с нас, за да разберете има ли офис във вашия град или където се намира най-близкия до вас офис. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени. - Цената на доставката не се включва в себе си никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива. Тези допълнителни такси могат да се налагат при доставката. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. - Моля, обърнете внимание, че за изпращане в Русия с помощта на CTR-LAND PICKUP цената на доставка е актуализиран с оглед на такси на митниците.

Състояние:
НОВО
CNC или не:
CNC
Номер На Модела:
HS-3525