Безплатна доставка нежна декорация на дома малко момиченце с дълга флейтой статуи на музикални инструменти бронзова скулптура статуя
  • New

Безплатна доставка нежна декорация на дома малко момиченце с дълга флейтой статуи на музикални инструменти бронзова скулптура статуя

BGN 596.00
BGN 701.18

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Предимства :
1 : Всеки нов клиент ще получи и специални подаръци ;
2 : стари клиенти могат да ползват отстъпка от 5% за втори ред;
3.това е 100% бронз с отлично качество. Можете да получите нашата цена фабрика веднага, без някой средната цена в сравнение с вашите местни вносители .
4 : ние сме професионален бронзов производител, успешно экспортируемым в Америка и в Европа вече повече от 12 години , на нашия търговец на едро и вносителите се разпространяват по целия свят.
5 : Използвате международен експрес в повечето страни, за да получите бързо на бронз.
Цена = заводска цена + пощенски разходи (без допълнителни разходи)
Всяка класическа бронзова скулптура-това е изграждане на упорит труд и истинска любов към създаването на прекрасни произведения на изкуството за нашите клиенти по целия свят. Ние измерваме нашия успех доволни клиенти и трайни паметници, които ще надживее всички ни. Когато сърфирате в нашия онлайн каталог, ние се надяваме, че вие ще забележите художествен диапазон скулптури, които ние предлагаме, с изключителни детайли и качество, показани и гордостта, която ние приемаме в това, в което вярваме.
Скулптурата се състои от художници, майстори, всеотдайни професионалисти, спонтанни умове и пожизненных работниците и служителите, които работят заедно, за да можете да подчертае вашия домашен или обществен проект красота и артистизмом.
Показване на продукти от различни ъгли, нека клиентите да бъдат сигурни в покупката!
Всички скулптури, заснети в реално време, но заради светлината и фон , снимките и реалния цвят може да има една малка разлика, за да бъде сигурен, че повечето елементи имат бронзов цвят, те са изработени от качествени бронзовата материал и масивно мраморно основания.

търговска марка:
Этли
Регионална Функция:
Европа
Материал:
бронз
Тема:
Хората
Цвят:
бронз и злато