9 Тибет будизма сребро бял Тара Клан-Ин, богинята на Бодхисатва статуя на Буда медни инструменти сватбени бижута месинг
  • New

9 Тибет будизма сребро бял Тара Клан-Ин, богинята на Бодхисатва статуя на Буда медни инструменти сватбени бижута месинг

BGN 134.00
BGN 176.00

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Ето тибетския будизъм сребърен Бяла Тара Клан-Ин, богинята на статуя на Буда, Бодхисатва, както виждате на изображението, тя е в добро състояние, и е създадена от изкусните майстори в традиционен стил с прекрасни занаяти . Това е голяма част от ценна колекция, ценен личен алтер или много добър подарък. ръчна работа е много тънка, с невероятна детайлност. Не пропускайте този шанс, за да го получи .Пожелавам Ви късмет!
Размер : височина 8,7 инча .Дълга 6,3 инча . Ширина 3.6 инча
Тегло : 2 кг - - - - поддръжка на тегло опаковъчни материали
Материали : сребро
Състояние : добро състояние
добре дошли в моя магазин
За нас
Прочетете повече за това кои сме ние и какво сме. Чувствайте се спокойни, когато купуват от компания с добра репутация, с много доволни и лоялни клиенти.
Ето китайската бронзова статуя на богатството на фън шуй пари юаньбао кон дърпа зеле щастлива статуя, тя е в добро състояние и е създадена от изкусните майстори в традиционен стил с прекрасни занаяти . Това е голяма част от ценна колекция, ценен личен алтер или много добър подарък. ръчна работа е много тънка, с невероятна детайлност. Не пропускайте този шанс, за да го получи .Пожелавам Ви късмет!
Уважаеми клиенти : Добре дошли в нашия магазин и се насладете на пазаруване в "усмивка". Ние открихме за себе си интересна възможност се продават различни видове колекционерски предмети и антики за чужбина редовно. Въпреки, че тук съм начинаещ, но ние разбираме, че честността и искреността е по-важно за всяко място. Семейството ни, започването на бизнес в Пекин и Тибет, откакто преди много години и се радва на колекция от всякъде. В моя магазин има много прекрасни теми, които ви очакват, са в основата на преследването на външната стойност колекция от бронз, порцелан, сребро, емайл с фигури, преградни стени, военни аксесоари, будистки статуи на будистки консумативи и аксесоари като стари семейни бижута занаяти. Аз ще се опитам да направя всичко възможно да предложи един по един, и добре дошли да се присъединят към конкурса и на управителя поръчка!
Международни Купувачи :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

Материал:
Мед