Остроконечное каучук гумен нож за, ситопечат Ракелей, 75А Дурометр (50мм*9мм, 1 метър)
  • New

Остроконечное каучук гумен нож за, ситопечат Ракелей, 75А Дурометр (50мм*9мм, 1 метър)

BGN 46.00
BGN 62.00

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Остроконечное гумено острие за ситопечат Ракел
(75А; 50мм*9мм; 1 метър)
Стандартна ракельная гума, която се използва за ситопечат, се характеризира с устойчивост на растворителям и устойчивост на триенето и се използва за ситопечат. Той отливается центрифугой. Производственият процес напълно се контролира от компютър, който не само се избягва мехури и дупки, но и гарантира неговото качество по време на целия процес. Освен това, преди доставката, той трябва да бъде строго и изчерпателно тествани.
Видове : Остроконечное Гумен Нож
Твърдост : 75 Дурометров
Единица за измерване на продажбите : 1 метър дължина
Ширина : 50 мм
Дебелина : 9 мм
Цвят : Зелен
Искате други размери или твърдост, моля, свържете се с нас. Благодарим ви.
1) за клиенти в Германия , ако u иска да достави Fed Ex или TNT , моля да ни кажете вашия номер на отделни административни нарушения . Без тях ние можем само по DHL, Hong Kong post или China Post !
За руски клиенти, моля, изпратете ни вашето пълно име (не по-малко от 3 думи), включително име, презиме и фамилия, в противен случай Поща на Русия няма да пусне пратката и няма да се върне в Китай !
За бразилските клиенти, ако искате да превозва Fed Ex, DHL, TNT, UPS, моля, да ми кажете на вашия данъчен номер (CPF или CNPJ ). Без това митническо ще се върне на стоки в Китай .
2) Доставка в цял свят (с изключение на някои отдалечени страни); купувачът носи отговорност за допълнителни такси за отдалечена зона, всички митнически такси или данъци върху вноса, ако те излязоха.
3) поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.
4) ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
5) услуга транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време и може да се различават закъснение, особено в празничен сезон.
6) Ако не получите поръчката си след 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
1) имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.

Номер На Модела:
50*9mm
Тип:
гумен нож за ситопечат