Здравеопазване мека лазерна терапия 650 Нм талия електрически масажор задната част на талия на болкоуспокояващи устройство безплатна доставка
  • New

Здравеопазване мека лазерна терапия 650 Нм талия електрически масажор задната част на талия на болкоуспокояващи устройство безплатна доставка

BGN 432.00

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пратката ще бъде изпратена на DHL в повечето страни, така че, моля, пишете ни на подробен адрес, а не пощенска кутия. Ако имате някакви други въпроси, моля, изпратете ни съобщение.Благодарим ви!
Лазерен Масажор За Грижа За Талия
Кратко Въведение :
Лазерен масажор Waistcare-това е високотехнологичен продукт, придобит на правата на интелектуална собственост. Той съчетава в себе си технологията масаж, пресоване,месене и вибрации с лазерно облъчване. Тези интелигентни технологии за позициониране налягане се прилагат към поясничному отдела за подобряване на кръвообращението. Той също така увеличава силата на лумбалния отдел и го възстановява функцията на стабилност, подкрепа и защита. То е продукт на човешкия интелект и напреднала технология за безжично дистанционно управление, което прави този продукт по-гуманизированным и удобно.
Технически характеристики :
Температура на околната среда : от 5 o C-40 O C
Светлинна среда : LE, LED
Влажност : ≤ 80%
Тегло : 400 грама
Хранене : DC6. 0 V, 2 A(адаптер)
Характеристики :
1. Интелигентен Позиционер
2. Масаж и облъчване
3. Отстраняване На Умората
Приложения :
1. да се улесни болка в мускулите на гърба, умора, активирайте клетки и да подобри силата на мускулите на кръста, за да се поддържа и фиксира гръбначния стълб е по-стабилно.
2.имат добро влияние върху взема под внимание издуването на лумбалните диск, може да помогне за възстановяване на талията, след операция заради протрузии на лумбалните на междупрешленния диск.
3. облекчаване на болката, премахване на подуване на нервно на гръбначния стълб, асептическое възпаление, намаляване на усещането за нервно на гръбначния стълб.
4. Масаж може да помогне за разширяване на пространството между центъра на гръбначния стълб-това е добре за възстановяване, изпъкнали ядрото pulposus се възстанови до нормалното място на Центъра.
5. помогнете да се определи извънредна физиологична кривина.
Как правилно да изберете режими : режим 1 : използва се за напрежението на лумбалните мускули.
Облъчване (лазерни и led) : светлинен импулс с фиксирана честота.
Масаж и вибрация : масаж и вибрация започват и спират едновременно.

Тип Штепсельной Вилици:
EUplug100V-240V, USplug100V-240V
Тип Елемент:
Масаж И Релакс
Материал:
КОРЕМНА ПРЕСА
Номер На Модела:
RG-JYB612
Размер:
Medium
Приложение:
Талия
Материал:
КОРЕМНА ПРЕСА
Размер:
30*20*10CM