Високо качество на 2 клипса стил ЕС лаптоп захранващ кабел за променлив ток, дължина: 1,5 м
  • New

Високо качество на 2 клипса стил ЕС лаптоп захранващ кабел за променлив ток, дължина: 1,5 м

BGN 2.00
BGN 3.74

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


1) свързва компютъра към контакт в стената
2) Захранващ Кабел За Лаптоп
3) Штепсельная Щепсел Тип 2 Работни Органи
4) Дължина : 1,5 м
5) приложими кабели : 2 x 0. 75mm2
OEM са добре дошли! ние можем да отпечатате произведение на клиента и лого на компанията
1.Всички детайли ще бъдат изпратени в рамките на обещаната дата. Ние ще ви уведомим по електронната поща, ако се сблъскате с някакво забавяне. 2. моля, проверете адреса си в aliexpress, телефонен номер е важен, когато има нещо спешно.
1.Ние не носим отговорност за забавянията, причинени от митническите, вносни мита, данъци или други митнически такси. 2. моля, дайте доказателство за видео в продължение на 5 дни, след като сте го получите, ако има проблем с качеството, проблемите ще бъдат решени с връщане или замяна. 3. моля да ни уведомите в рамките на 2 дни след получаване на грешен продукт. Ние можем да предложим отстъпка, за замяна или връщане след потвърждение. 4.ние осигуряваме безплатно обслужване в продължение на 6 месеца. 5. промоционални продукти предлагат само подмяна и поддръжка; връщане на парите не се приема (с изключение на неправилно получени продукти.)
1.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, вашата положителна обратна връзка, ще бъде много благодарен. 2.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас, преди да оставят негативна или неутрална върха, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне. 2.ние ще работим с вас, докато не сте доволни. Ние вярваме, че приятелско общуване може да реши всички проблеми.
1. Повечето стоки са предмет на плащане на вносни мита (например в САЩ) или други такси, както и други такси, включително данък върху добавената стойност (ДДС) или други данъци. Ако те са приложими, след това те се събират и се определя при обработката на товари на съответните митнически орган във вашата страна. Моля, вижте политиката на внос на вашата страна, да се разбере и да се установи приложимостта и вашата отговорност е на такива мита или данъци за продукти, които купувате. 2.всички приложими данъци и такси, ако има такива, не са включени в покупната цена на вашата поръчка или сделка.

Дължина на кабела:
150 см
Пакет:
ДА
Тип:
Захранващ Кабел
Номер На Модела:
2 Зубец Стил
Статут На Продукти:
Склад
търговска марка:
haweel