Инвертор слънчева помпа професионален дизайн с 3-фазно инвертор помпа ac 22kw индивидуален инвертор
  • New

Инвертор слънчева помпа професионален дизайн с 3-фазно инвертор помпа ac 22kw индивидуален инвертор

BGN 11707.31

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Инвертор слънчева помпа професионален дизайн с 3-фазно помпа ac инвертор 22 KW индивидуален инвертор MPPT инвертор
Фотоэлектрическая помпена система се различава от традиционната система за прилагане на помпи с променлив ток, фотоэлектрическая помпена система се поддържа от слънчева енергия от фотоволтаични масиви. Инвертор фотоэлектрического помпата се управлява мотор на променлив ток за получаване на вода от дълбоки кладенци, реки, езера и т.н. Тази конструкция позволява използването на помпи в дивата природа, където няма електрическа мрежа CIR, че предоставя на потребителите големи услуги за доставяне на вода на полетата в отдалечени места.
Този инвертор слънчева помпа е специално разработена за 3-фаза на слънчеви помпи с променлив ток. Този продукт има за цел да запълни една празнина на пазара на слънчеви помпи с променлив ток. Преди беше лесно да се намери подходящ и надежден слънчев инвертор за променлив ток. Използването на обикновен високочестотен Микроинвертора не е стабилен.
No. Name описание A фотоэлектрическая матрицата монокристален силиций, поликристален силиций B инвертор фотоэлектрического помпа BSPI-1.5 KW, BSPI-2.2 KW,BSPI-3 KW,BSPI-3.7 KW,BSPI-до 4 kw,
BSPI-5.5 KW,BSPI-7.5 KW,BSPI-11 KW,BSPI-15 KW, BSPI-18.5 KW c помпа за променлив ток, трифазни помпа за променлив ток D карам на вода може да бъде резервоар, полета и т.н.
♦ Приемане на предложения динамичен метод на управление VI maximum power point tracking (MPPT) и оптимизиран за бърза реакция SVPWM и стабилна работа, а ефективността на трансформиране достига 99,6%.
♦ Приемане на високо IPM (интелигентен захранващ модул) от Mitsubishi с висока надеждност и висока ефективност.
♦ Конструированное с шофьор променлива честота (VFD), може да се използва технология за регулиране на скоростта на променлива честота, значително повишава ефективността и по-добре защитава водна помпу и максимално използване на слънчеви панели.
Функция с AC♦. Когато няма слънчева светлина, например през нощта, инвертор слънчев помпата може да се свърже с градски източника на променлив ток, за да работи ръчно, ако има отклонение на хранене.
♦ LCD display operating panel, can seting various parameters through LCD, easy to operation We can customize below inverters : Item PI Model-1.

Тип Изход:
Тройна
Изходна Мощност:
1-200КВТ
is_customized:
Yes
Тип:
Инвертори ac и dc
Размер:
590X430X240mm
Входно Напрежение:
380-460VDC
Изходен Ток:
45А
Изходно Напрежение:
380-460VAC
Изходна Честота:
0-60Hz
Тегло:
50kg
Номер На Модела:
PI-22KW
Изходна ефективност:
99.9%
Работна температура:
-25°c-60°c
Гаранция:
2 години