Нов продукт!Безплатна доставка RL-BI002 кръг led индикатор за батерията 12v 24v 36v 48v 72v
  • New

Нов продукт!Безплатна доставка RL-BI002 кръг led индикатор за батерията 12v 24v 36v 48v 72v

BGN 44.00
BGN 77.60

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Runleader представя с гордост своя нов индикатор за зареждане на батерията RL-BI002. Той може да работи с повечето оловно-киселинни акумулаторни батерии.Той има мощна система за индикация на заряд на батерията и някакъв друг уникален дизайн.
Система за индикация на батерията включва : функция за показване на забавяне, функция памет изключване на захранването,функция отворена верига и т.н.
Уникален дизайн, включващ в себе си : лесно инсталиране на модула,данните,съхранявани автоматично след свързване с батерията и т.н.
Освен това, продукти са получени сертификати CE и ROHS. Той притежава патент в Китай.
Този индикатор на батерията е 10-сегментен led графичен дисплей. Различен светлина визуално показва различно ниво на заряд на батерията.
Индикатор на батерията е подходяща за оловно-киселинна акумулаторна батерия,може да работи на батерия 12/24 В,36, 48/72 В. Друг тип батерия (например, гел, AGM,Li Fe O4) трябва да се коригира, моля, свържете се с нашия сервизен център.
След свързване на 12/24-контактно или 48/72-контактен конектор брояч на батерията брояч автоматично ще открие напрежение.
Този индикатор на батерията с часови брояч може разумно да се идентифицират нова батерия.
Този индикатор за батерията е с време на закъснение, за да се избегне неправилно показване на нивото на зареждане на батерията.
Този индикатор на батерията разработени с функция, която ниво на зареждане на батерията може да бъде само надолу, а не нагоре. Това ще принуди индикатор за батерията не винаги драстично се покачват и падат.Както всички знаем, без зареждане на батерията не бъде обновен или е пълен.
За поддържане на живота на батерията тази функция индикатор за зареждане на батерията, разработени с откриване на фалшиви сигнала за зареждане на батерията.
Този индикатор на батерията ще напомня на нивото на зареждане на батерията за последен път, ако той не е напълно заредена.
За Закупуване На
1.Можете да закупите директно, като кликнете върху платформа.
2. отстъпка акции ще се проведе редовно на платформата. Можете да добавите нашия магазин в Моите любими магазини.
3.Ако ви трябва предварително да уведоми или да ви напомня в този ден за промоционални събития, моля, оставете ни съобщение.

Височина На Продукта:
4.9cm
търговска марка:
runleader
Името На Модела:
RL-BI002
Широчина На Елемента:
5.3cm
специални характеристики:
брояч на часове / индикатор за зареждане на батерията
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Дължина На Продукта:
5.3cm
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Диаметъра На Продукта:
5.3cm
Тегло На Продукта:
60g