Оловно-кисели акумулаторна батерия Безплатна доставка!Индикатор за разреждане на батериите индикатор за зареждане на 12V 24V
  • New

Оловно-кисели акумулаторна батерия Безплатна доставка!Индикатор за разреждане на батериите индикатор за зареждане на 12V 24V

BGN 38.00
BGN 67.52

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Този индикатор на батерията е 12/24 V.
Ние също имаме 36В, 48 V,72В. Ако имате някакви изисквания,моля оставете съобщение при подаване на поръчката.
Runleader с гордост представя новия индикатор на батерията RL-BI003. Той може да работи с повечето оловно-киселинни акумулаторни батерии.Той има мощна система за индикация на заряд на батерията и някакъв друг уникален дизайн.
Система за индикация на батерията включва : функция за показване на забавяне,функция памет изключване на захранването,функция за нулиране на отворена верига и т.н.
Уникален дизайн, включващ в себе си : лесно инсталиране на модула,данните,съхранявани автоматично след свързване с батерията и т.н.
Освен това, продукти са получени сертификати CE и ROHS. Той притежава патент в Китай.
Този индикатор на батерията е 10-сегментен led графичен дисплей. Различен светлина визуално показва различно ниво на заряд на батерията.
Костюми на индикатора на батерията за свинцовокислотного на батерията, може да работи на батерия 12/24 V или 36 V или 48 V или 72 V.Друг тип батерия (например, гел, AGM,Li Fe O4) трябва да се коригира, моля, свържете се с нашия сервизен център.
След свързване на 12/24-ти контакт брояч на батерията брояч автоматично ще открие напрежение.
Този индикатор на батерията с часови брояч може разумно да се идентифицират нова батерия.
Този индикатор за батерията е с време на закъснение, за да се избегне неправилно показване на нивото на зареждане на батерията.
Този индикатор на батерията разработени с функция, която ниво на зареждане на батерията може да бъде само надолу, а не нагоре. Това ще принуди индикатор за батерията не винаги драстично се покачват и падат.Както всички знаем, без зареждане на батерията не бъде обновен или е пълен.
За поддържане на живота на батерията тази функция индикатор за зареждане на батерията, разработени с откриване на фалшиви сигнала за зареждане на батерията.
Този индикатор на батерията ще напомня на нивото на зареждане на батерията за последен път, ако той не е напълно заредена.
За Закупуване На
1.Можете да закупите директно, като кликнете върху платформа.

Височина На Продукта:
2.4m
търговска марка:
runleader
Името На Модела:
RL-BI003
Широчина На Елемента:
3.2cm
специални характеристики:
брояч на часове / индикатор за зареждане на батерията
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Дължина На Продукта:
5.3cm
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Тегло На Продукта:
45g