Алуминиева скорост на квадрат 7 ъгъл, транспортир опитайте квадрат Митра рамкиране на квадрат дърводелец измервателен оформление инструмент на покривни триъгълн?
  • New

Алуминиева скорост на квадрат 7 ъгъл, транспортир опитайте квадрат Митра рамкиране на квадрат дърводелец измервателен оформление инструмент на покривни триъгълн?

BGN 14.40

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Квадрат на скоростта на дърводелеца 7-инчов квадрат на скоростта; се побира в джоба. Силна умира конструкция от алуминий. Използвайте като квадрат try, квадрат под ъгъл, транспортир, линейна чертилку и водач трион в едно. Идеален за всички проекти за строителство и реконструкция. Моля, имайте предвид, че размерите са в инчове. 1 инч = 25,4 мм
Онлайн маркетингова платформа "столярная работилница" в Aliexpress е основана на 5 юни 2015 година. Ние разполагаме с професионален екип от разработчици и производители, за да можем да гарантираме качеството на продуктите, а също и безопасността и ефикасността на процеса на доставка.
Философия на обслужване на нашите "дърводелски цех", е да предостави най-доброто обслужване за любителите на плотницких работи по целия свят с помощта на нашите най-добрите продукти. Всички продукти, "дърводелски цех" разработва, проектира и произвежда в Китай. Непрекъснато стремеж към качество, разнообразни иновации и високо производство и откриване, всичко това е нашата мечта и гордост "Произведено в Китай".
Ако има някакви проблеми с качеството, които водят до неправилно функциониране на продукта, ние ще ви предложим подходящия за връщане на парите.
Ако продуктът е бил изгубен по време на превоза, след като товарен компанията той ще потвърди, ние ще ви предложим подходящия за връщане на парите.
Ако компонентите на продукта са били повредени по време на неговия превоз, ние ще носи отговорност за това. Клиентите могат да получат частично връщане или преиздаване на повредени компоненти.
Ние ще изпратим имейл на всички поръчки в рамките на 3-5 работни дни след получаване на пълното плащане.
Моля, проверете своята местната митническа политика внимателно, преди да купите. След като сте готови плащане, вие трябва да бъдете готови и да носи отговорност за митническо оформяне във вашата страна, ако това е необходимо. Ние обикновено пишем за по-малко от обявената цена за своите поръчки, но мито се определя и начислява митница на вашата страна, а не от нас. Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или данъци върху вноса.